Битова химия

Почистващи препарати

Почистващи препарати

Едно от основните направления на нашата дейност е производството на почистващи препарати. Наши основни клиенти са хотели, ресторанти, заведения, търговски вериги в страната и чужбина.

Предлагаме почистващи препарати, подходящи за всякакъв тип повърхности и течен сапун, който щади кожата. Продуктите ни са с признато качество и висока степен на ефективност.

Течен сапун – в удобни разфасовки, щадящ кожата, както и подходящ за силно замърсена кожа.

Препарат за съдове – бързо и лесно премахва мазнините и петната от съдовете; има приятен аромат и е подходящ за употреба както в заведения и хотели, така и у дома.

Обезмаслител – достатъчно е да спазвате инструкциите за употреба, за да постигнете максимално удовлетворяващ ви резултат. Произвеждаме обезмаслител, който отстранява ефективно дори най-упоритите петна и натрупана мръсотия по кухненскките повърхности.

Универсален почистващ препарат – подходящ за по-леки замърсявания; можете да го използвате без проблеми за всякакъв тип повърхности.

Белина – остранява петната, с които сте си мислили, че няма да можете да се преборите. Подходяща за употреба, когато искате да постигнете блестящ от чистота интериор у дома, в офиса, в обществена сграда, хотел или заведение.

Свържете се с нас за заявки и допълнителни въпроси!